7 bijzondere fetisjen die je vast nog niet eerder hebt gehoord.

Seks. Toch echt wel een onderwerp waar veel mensen graag over praten. Dus voor de volgende keer als het onderwerp aan bod komt zijn hier 7 bijzondere fetisjen die zeker voor bijzondere discussies kunnen zorgen.

Symforofilie de eeste van de 7 fetisjen

Wel eens van de term ramptoerisme gehoord? Symforofilie verschilt er eigenlijk bijzonder weinig van. Bij deze fetisj vind je het enorm opwindend als er veel doden/gewonden vallen bij grote natuurrampen of andere grote gebeurtenissen. Het is heel normaal om gevoelens van opwinding te krijgen als er iets
ernstigs gebeurd. Wat echter anders is bij iemand met symforofilie is dat de opwinding niet door angst maar door lust komt en het voor hun ook seksueel bevredigend is.

Formicofilie

Ooit gedacht dat er ineens een spin of ander insect op je hoofd had en dat je het gelijk probeert weg te slaan? Bij formicofilie vind je het enorm opwindend wanneer er insecten over je lichaam lopen en dan
voornamelijk bij je geslachtsdelen. Deze fetisj wordt ook wel parafilie genoemd. Dit is een afwijkende seksuele gedraging binnen de groep zoöfilie (opgewonden raken van dieren).

Harpaxofilie

Ooit gefantaseerd over dat iemand inbreekt en daar opgewonden van geraakt? Mensen met harpaxofilie raken opgewonden van het idee dat mensen inbreken. De gedachte achter deze fetisj is nog onduidelijk. Heb jij een idee waarom mensen dit opwindend vinden? Laat het weten in de comments!

Lees ook: Deze 10 seks feitjes wist je vast nog niet

Emetofilie

Emetofilie is de dure naam voor een kotsfetisj. Dit kan zelf overgeven of een ander zien overgeven maar het kan ook over elkaar overgeven zijn. Wist je dat dat laatste een Romeinse douche heet? Het houdt dus in dat je opgewonden raakt van braaksel.

Crushing

De naam verraad het al. Crushing is wanneer je het seksueel opwindend vind om voorwerpen, insecten of kleine dieren doodgedrukt zien worden. Hoewel niemand moeilijk doet over het verpletteren van voorwerpen zoals speelgoedauto’s of sigaretten gaat levende dieren gebruiken toch echt te ver. Gelukkig is het dooddrukken van levende dieren in de meeste landen illegaal.

Wet & Messy ( WAM )

Hoe smeriger hoe beter, en nee dit gaat niet over lichaamssappen. Iemand met een WAM fetisj wordt namelijk enorm opgewonden van met eten gooien. Het liefst natuurlijk zo dik en kleverig mogelijk ( denk aan taarten, pasta’s en andere smurrie ). Hoewel voedsel het meest gezien wordt met WAM vinden ze over het algemeen modder en andere natte dingen ook opwindend.

Lees ook: ons artikel over BDSM

Tripsolagnie de laatste van de 7 fetisjen

Weer zo’n moeilijk woord voor iets heel simpels. Als je Tripsolagnie hebt vind je het enorm opwindend wanneer iemand je haar wast. Denk dat deze best vaak voorkomt aangezien veel mensen houden van wanneer iemand aan hun haar zit ( ik bedoel wie houdt er nou niet van een hoofdmassage? ).

Dit waren de 7 bijzondere fetisjen.
Zo weer wat geleerd vandaag. Hoeveel fetisjen wist je al voordat je dit artikel las? Laat het weten in de reacties en deel het met je vrienden.

Bron Onderdanigeman.nl