beveiliger valt vrouw aan!

Goedemiddag,

Ik ben degene van het desbetreffende filmpje. En nee ik ben geen 16, ik ben 19. Ik zal in het kort uitleggen wat er gebeurt is.
Ik ging met een vriendin naar tops in spijkenisse na 5 maanden niet uit zijn geweest i.v.m de nieuwe rage om vloeibare drugs bij mensen in te spuiten. Het is een gekke wereld en wil daar zo min mogelijk mee te maken hebben. Ik was een uurtje binnen, en kwam er toen achter dat mijn telefoon uit mijn tas was. Ik heb heel lang voor die telefoon moeten sparen. Dus ik was redelijk in paniek. Ik heb toen druk om mij heen gekeken. Ik zag niks. Het was veel te druk binnen. Ik kon natuurlijk niemand bereiken. Toen heb ik aan een vriend gevraagd of ik met zijn telefoon mijn moeder mocht bellen. Dat deed ik binnen maar er was zo’n herrie dat ik naar buiten liep met zijn telefoon. 

Ik vroeg mijn moeder om mijn locatie te bekijken. Zei vertelde dat mijn telefoon aan stond en binnen was. Ik liep naar de deur en zei tegen de desbetreffende beveiliger dat ik naar binnen wou. Dit zei ik op een paniekerige toon. Ik mocht niet naar binnen. Mijn vriendin wel. Ik wou uitleggen dat mijn telefoon gestolen was. Hij luisterde hier niet naar. Mijn vriendin wou het uitleggen. Ook hier werd niet naar geluisterd en mijn vriendin was binnen en de beveiliger deed de deur dicht. Je kunt natuurlijk begrijpen dat ik op dat moment best boos werd. Omdat mijn telefoon binnen was. Ik bleef op de deur kloppen en slaan. De beveiliger noemde mij “kanker kind” hierdoor werd ik bozer en heb ik ook erg lelijke dingen gezegt. Derest is te zien op het filmpje. Aan het einde van het filmpje hoor je mij zeggen “mijn telefoon toch” waarop hij reageert, dan moet je de politie bellen. Aan het eind van de avond heb ik mijn excuses aangeboden vanwege mijn taalgebruik naar hem toe. Daar heb ik achteraf spijt van. 

Ik ben opzoek nu naar mensen die getuigen zijn die ook daadwerkelijk willen getuigen. Dit is gebeurt op 27 augustus 2022. De politie zou camera beelden opvragen. Heeft het filmpje ontvangen en foto’s van mijn letsel onder andere een blauwe hand in mijn nek, een pimpelpaarse tandvlees aan de onderkant enz enz. De camera beelden en het filmpje zijn voor de politie niet voldoende bewijs om hier wat mee te doen. De reacties zowel hier op Facebook als op dumpert vind ik erg vervelend om te lezen want er staan heel veel onwaarheden in. Onder andere dat ik coke aan het snuiven was en erg dronken was. Maar dat is socialmedia. Ik werk zelf in de zorg met mensen met agressie, ik moet soms dus best wel wat klappen incasseren. Ik kan dan niks terug doen want ik besef mij dat die mensen geen partij zijn. En afhankelijk zijn van mijn zorg die ik hun geef. Maar wat er op 27 augustus gebeurt is , een man van 130 kg en ruim 10 jaar professioneel kickboxer is en er juist voor de veiligheid moet zijn, ga ik zeker niet accepteren. Je kunt via pb mij laten weten als je getuigen was van die avond. Mensen die vervelende reacties hieronder gaan plaatsen. Die reacties ga ik negeren en denk ook van te voren na hoe u zich zou voelen als je dit zou zien bij u eigen dochter of zoon. Zonder te weten wat er daadwerkelijk is gebeurt.

(Telefoon is inmiddels terug) 

Bron: Caitlin van Leeuwen

Video afspelen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.