Deze 10 seksfeitjes wist je vast nog niet

Deze 10 seksfeitjes wist je vast nog niet

1. Dolfijnen, bonobo’s en mensen zijn de enigste die seks hebben voor het plezier

2. Nu weten we al lange tijd dat oester en mosselen lust opwekkend werken dus dat hoeven we zeker niet meer te vertellen. Vanuit onderzoeken van het smell and taste treatment and research center in Chicago blijkt voor mannen dat ruiken aan pompoenen ook een zeer gunstig effect heeft. Uit onderzoek was uitgekomen dat zodra mannen de pompoengeur roken dat er meer bloed naar de penis stroomde en ze dus opgewonden raakten. Misschien wordt het toch tijd om wat meer recepten met pompoenen te vinden.

3. Een man produceert in 2 weken zoveel sperma dat die elke vruchtbare vrouw kan bezwangeren.

4. De langste penis ter wereld is wel 48.2 cm lang. De eigenaar ervan heet Roberto Esquivel Cabrera en hij komt uit Mexico. Zelf is hij er niet blij mee en hij heeft aangegeven dat hij het als een grote last ziet.

Toch waren er wel veel vragen over de echtheid van de langste penis ter wereld. Daarom heeft Roberto een scan gehad om te bewijzen dat zijn penis echt is. Daaruit blijkt dat zijn penis zelf 18 centimeter is, de overige 30 centimeter is voorhuid en bloedvaten.

5. In 1 theelepel zaad zitten 36 calorieën.

6. Mannen hebben gemiddeld 11 erecties per dag en 9 in de nacht wanneer ze slapen.

7. 1 minuut tongzoenen verbrand 26 calorieën. Misschien ben ik dan toch wel een fan van sport!

8. Vrouwen die hoge hakken dragen hebben intensere orgasmes

9. 1% van de vrouwen is in staat om een tepelorgasme te krijgen

10. Sokken aanhouden tijdens seks zorgt voor meer orgasmes. Bij vrouwen was het orgasme percentage van 50% naar 80% gegaan!

Op zoek naar een relatie? Meld je aan op een datingsite.