Hoe jij met Affiliate Marketing geld kunt verdienen.

Zou jij makkelijk geld willen verdienen of een passief inkomen met maar een paar uurtjes van je tijd? Lees dan snel verder!

Wat is Affiliate Marketing?

 “Geld verdienen op het internet door producten van derden te promoten”. Affiliate wordt heel vaak gebruikt in combinatie met het woord marketing. Marketing betekent het maken van reclame en is vrij breed. Als je aan affiliate marketing doet, dan bedoel je hiermee dat je bezig bent reclame te maken voor producten van derden.

Meestal gebeurt dit op een eigen website, of meerdere websites: de affiliate website. Dit is een website die speciaal geschikt is voor affiliate marketing en dus voor het promoten van producten of services. Het zijn soort van webshops maar wel speciale webshops die geschikt zijn om een groot aantal producten van een verkoper (adverteerder) erop te zetten. Wat eigenlijk helemaal niet moeilijk is om te onderhouden. Maar hoe doe je dit?

START HIER MET DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Hoe verdien jij (makkelijk) geld met het promoten van producten van adverteerders?

Oké nu is je website klaar en de producten van de adverteerder staan op je website. Hoe ga je daarmee nou geld verdienen? Dat gaat als volgt. Als er een bezoeker is op jouw website (ook wel webshop genoemd) en die bezoeker klikt op bepaalde producten, dan worden ze doorgeleid naar de website van de adverteerder. Als die persoon vervolgens een aankoop doet dan wordt dat geregistreerd bij het affiliate netwerk.

Het affiliate netwerk is dus erg belangrijk in het geheel want zij houden ook bij welke verkopen via welke website zijn gegenereerd. Over de aankopen die via jouw website zijn gedaan bij de adverteerder krijg jij een commissie. Op het moment dat je een campagne kiest zie je ook welke commissie je krijgt als er iets wordt verkocht. Die commissie varieert van een paar procenten tot wel 10% of meer. Hoe meer je verkoopt hoe meer commissie je krijgt en het maakt natuurlijk ook nogal verschil of je spullen van €5 of van €500 verkoopt.

Hoe kan ik producten aanbieden voor adverteerders?

Als je producten voor adverteerders wilt gaan promoten en daarmee makkelijk geld wilt verdienen op het internet, dan kan je het beste kiezen voor een affiliate website. Een affiliate website is helemaal op orde gemaakt voor het promoten van producten. Je kunt natuurlijk ook op een gewone website reclame maken voor een bepaalde adverteerder maar dan blijft het meestal bij een enkel plaatje waarop bezoekers kunnen klikken.

Op een gewone website kun je natuurlijk niet allerlei producten van adverteerders kwijt. Toen kwam ik zelf bij iemand terecht met een gemakkelijke cursus die toevallig ook nog in de korting is. Hij heet Jacko Mijeaard en hij biedt jou de mogelijkheid affiliate websites te maken en deze helemaal in te richten naar jouw eigen smaak en daarop de producten van diverse of een specifieke adverteerder(s) te promoten.

Een uitgebreide uitleg over Affiliate Marketing.

Wat kun je leren tijdens zijn cursus?

Met de Affiliate Marketing Revolutie stap je uit de wel besproken ratrace van tijd voor geld ruilen. Eindelijk geen baas meer die in je nek hijgt en van negen tot vijf moeten werken. Nooit meer vragen of je alsjeblieft een dagje vrij mag omdat je naar de tandarts moet of de kinderen thuis zijn. Nee, je leert hoe je geld verdient op het internet en daardoor 100% vrij wordt. Je kunt je eigen tijd indelen en werken op uren dat jij wil en op plaatsen waar jij wil werken.

Je leert hoe je passief inkomen opbouwt. ‘S ochtends word wakker en kijk je tussen jouw mail en zie dat je weer verkopen hebt gerealiseerd! Dat is letterlijk slapend rijk worden! Niet zo moeilijk dus hé?

Bouw je inkomen elke maand verder uit. Zie als voorbeeld Jacko zelf, hij verdient elke maand minimaal € 10.000,-. Ook jij kan dit leren en makkelijk halen alleen zul je wel een beetje door moeten kunnen zetten.

Groei als persoon. Door de ervaringen die je tijdens de cursus leert, zul je ook als persoon mentaal enorm zien groeien en zul je een inspiratie voor je gezin, familie en vrienden worden die er in het begin misschien hun twijfels bij hadden.

Wat krijg je in de cursus?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining die uit 16 modules met in totaal 69 duidelijke video’s bestaat. Elke module behandelt een onderdeel van affiliate marketing. Na het volgen van alle modules heb je geleerd wat de juiste mindset is, hoe je zelf een website en logo bouwt, hoe je de juiste producten vindt en hoe je uiteindelijk geld op het internet verdient. Mocht je problemen hebben met iets of een vraag dan krijg je altijd snel een reactie van Jacko of de community. Alles wordt verzorgd zodat jij niet tegen eventuele fouten aanloopt. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het sinds de aanschaf allemaal soepel verloopt en alle stof wordt duidelijk uitgelegd en heb ik zelfs nog de Masterclass aangeschaft waar nog meer super waardevolle info inzit die je niet overal kunt vinden en een hele leuke community “De 10k Club” waar iedereen elkaar te hulp kan staan en streven naar betere resultaten. Ook zeker een aanrader!

Is Affiliate marketing moeilijk?

Het is begrijpelijk dat jezelf deze vraag stelt. Toen ik voor eerst de naam Affiliate Marketing hoorde dacht ik wat is dit nou weer voor moeilijk gezeur maar achteraf valt dat reuze mee..

Voor elk ”probleem” is een oplossing zo ook voor Affiliate Marketing. Je leert namelijk alles via de video cursus van Jacko. Zodra je de eerste video’s hebt bekeken zul je zien dat het niet moeilijk is en vooral een kwestie van doen. Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd in zijn filmpjes.

Zonder enige computer kennis of vooropleiding heb ik de stappen kunnen doorlopen die Jacko laat zien. Daarom durf ik met een gerust hart te zeggen dat iedereen Affiliate Marketing kan toepassen.

Verwacht niet dat je binnen een week rijk bent. Je komt er wat voor aan het doen. Zodra je doorzet en niet opgeeft kan het niet anders dan dat je geld gaat verdienen!

Niet te vertrouwen of niet tevreden na aankoop?

Wat ik een groot pluspunt vindt is dat Jacko 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aanbiedt. Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Hiermee laat Jacko zien dat hij achter zijn product staat en ervan overtuigd is, dat iedereen hiermee geld kan verdienen.

Je hebt dus niets te verliezen. En geloof me, op het internet kom je geen enkel programma tegen dat zo uitgebreid is over Affiliate Marketing. Ik kan het weten want heb heel wat uren gezocht naar methodes die uiteindelijk niets opleverden!

Ik hoop echt dat je wat aan deze review hebt gehad!

Wil jij graag op een simpele manier via het internet geld verdienen zodat je meer leuke dingen kunt doen of er je officiële baan van wilt maken, dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie van harte aan!