Nick Cannon verwelkomt vierde kind in vier maanden tijd, twaalfde onderweg.

Nick Cannon kan opnieuw beschuit met muisjes inslaan. De vruchtbare Amerikaanse presentator is vrijdag vader geworden van zijn elfde kind. Het is zijn vierde in vier maanden tijd. Tegelijkertijd is er nog een twaalfde onderweg.

Het meisje heeft de naam Beautiful Zeppelin gekregen, zo kondigt Cannon aan op Instagram. Voor moeder Abby De La Rosa is het haar derde kindje. Vorig jaar kreeg ze al samen met Cannon een tweeling. Afgelopen juni kondigde ze haar nieuwe zwangerschap aan.

De geboorte van Beautiful Zeppelin komt ruim een week nadat Cannon bevestigde dat er nóg een kindje aankomt. Ook model Alyssa Scott is weer van hem zwanger. De twee hadden al een zoon samen maar het jongetje, genaamd Zen, stierf vijf maanden na zijn geboorte.

De andere kinderen van Cannon zijn zoon Rise (1 maand), dochter Onyx (twee maanden), zoon Legendary (drie maanden), de tweelingjongens Zion en Zillion (1 jaar), dochter Powerful Queen (2 jaar), zoon Golden (5) en de 11-jarige tweeling Monroe, een jongetje, en Moroccan, een meisje. Cannon kreeg al zijn kinderen bij zes verschillende vrouwen.

  • Bron: AD