Los Locos bestaat 3 jaar!!


Los Locos Loyalty⚔ Vandaag, 13 december 2020, is het drie jaar geleden dat we startte een platform voor mensen die op zoek zijn naar contact en gezelligheid, een plek waar jij je ei kwijt kunt en je emoties en geluk kunt delen met andere mensen.

De afgelopen drie jaar is er veel gebeurd en gedaan. Ondanks dat onze groep door facebook is verwijderd, kijk ik ook dit jaar met trots terug op het afgelopen jaar. Samen met mijn geweldige team heb ik gewerkt aan deze familie. Dankzij jullie inzet en betrokkenheid is dit een groep geworden waarin we niet alleen met onszelf bezig zijn maar er juist voor elkaar zijn. Zo zijn we ook dit jaar weer begonnen met de kerst actie, waarmee we met z’n alle geld inzamelen om de leden die minder te besteden hebben een bijdrage te kunnen geven aan een fijne kerst.


Er zijn hechte vriendschappen ontstaan, liefdes tot stand gekomen, LosLocos baby’s geboren en we hebben door de jaren heen mensen een hart onder de riem kunnen steken; we staan voor elkaar klaar. De kleine Amira zit voor altijd in ons hart, maar ook de verwenpakketten voor de dames hebben veel teweeg gebracht.

Voor een ieder is het een bewogen jaar geweest en heeft Corona veel teweeg gebracht. We zijn beperkt in onze vrijheden, maar daardoor is samenhorigheid belangrijker geworden dan ooit tevoren. Samen hebben we er, ondanks deze ‘wolk’ iets positiefs van kunnen maken. Als de wilskracht om te knokken er maar is, dan redden we het!


Alleen zijn in deze tijd is zwaar, vandaar dat ik zo trots ben op mijn team en al onze betrokken leden. We herhalen het vaak: respect staat bij ons centraal. Dit betekent wel dat er een team moet zijn die respect kan uitdragen. Hier werken we met z’n alle hard aan achter de schermen. Ik wil mijn team dan ook heel erg bedanken voor de steun, de hulp en het harde werk voor en achter de schermen.

Helaas hebben we onze feestjes en meetings dit jaar niet kunnen houden, maar zodra dit weer mogelijk is, zullen we bij elkaar komen om elkaar ook in het ‘echt’ beter te leren kennen. Daarnaast zullen we komend jaar ook weer veel prijzen verloten. Ik ben er achter gekomen dat er heel veel talent in deze groep zit die meer aandacht verdient. Zolang we er samen voor blijven gaan, kunnen we het maximale eruit halen!

 

swipe naar rechts voor meer.