Man misbruikte pony’s in Gelders weiland.

De man van 61 jaar uit de gemeente Neder-Betuwe verklaarde routineus dieren seksueel te misbruiken. Hij deed dit meerdere keren bij een Gelders weiland. Daar parkeerde hij zijn auto en misbruikte pony’s in het open veld. Naar eigen zeggen kon hij de enorme drang niet weerstaan.

De man zelf verklaart niet trots te zijn op zijn handelen en blij te zijn dat hij is betrapt. Hij misbruikte pony’s, maar voor de rechter zegt hij dat hij zelf deze gebeurtenissen volledig afkeurt. Hij is de eigenaren dankbaar dat ze aangifte hebben gedaan. “Was ik ze maar 45 jaar eerder tegengekomen.” zei de man. Dat had hem een hoop ellende bespaard.

De man lijdt aan parafilie (atypische seksuele voorkeur). Lees hier meer over bijzondere fetisjen die je vast nog niet kent. De man en zegt zich kapot te schamen. Zelf had hij al van alles geprobeerd om ervan af te komen. Nu is hij onder behandeling bij een specialistische instelling. Hierdoor lijkt de enorme drang om dieren te misbruiken te zijn verdwenen. Hij misbruikte pony’s naar eigen zeggen hierna nooit meer. Als hij veel stress heeft, heeft hij hier wel moeite mee. Hij (en het vee) moeten dan wel oppassen.

De eis van de officier van justitie is drie maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar. Hieraan is de bijzondere voorwaarde verbonden dat hij de behandeling voortzet. De man is blij met deze strafeis. “Ik ben geen verdachte, maar een dader”, zei hij. De man misbruikte pony’s en over twee weken weten we welke straf hij hiervoor krijgt.

Seks. Toch echt wel een onderwerp waar veel mensen graag over praten. Dus voor de volgende keer als het onderwerp aan bod komt zijn hier 7 bijzondere fetisjen die zeker voor bijzondere discussies kunnen zorgen. Lees hier snel verder als je meer wilt weten over de meest bijzondere fetisjen van mensen.