Meisje (18) overleden op hardstylefestival Haaren.

Een 18-jarig meisje is gisteravond overleden bij een muziekfestival in het Noord-Brabantse Haaren. Ze was rond 20.00 uur onwel geraakt en werd nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten.

De politie houdt er rekening mee dat het 18-jarige meisje dat gisteren onwel raakte tijdens een hardstylefestival in het Noord-Brabantse Haaren, is overleden door drugsgebruik. Dat concluderen zij na gesprekken met vriendinnen en onderzoek op het lichaam van het meisje.

“Een forensisch arts heeft in het bijzijn van politiemensen het stoffelijk overschot geschouwd”, laat de politie in een verklaring weten. En: “Geüniformeerde agenten hebben vannacht nog met een aantal vriendinnen van haar gesproken.”

Naar aanleiding daarvan houdt de politie er dus rekening mee dat het meisje is overleden door drugsgebruik. “Er wordt door de recherche echter nog wel een nader onderzoek ingesteld.”

Het meisje raakte gisteren rond 20.00 uur onwel tijdens hardstylefestival Rebellion in Haaren. Er werd nog gereanimeerd, maar die hulp mocht niet meer baten.

De organisatie van Rebillion laat weten ‘enorm aangeslagen’ te zijn. “Een dag vol plezier, vermaak en saamhorigheid krijgt hierdoor een gitzwart randje. We leven mee met de familie, vrienden en andere nabestaanden en wensen hen veel sterkte toe.”

Aan het Brabants Dagblad laat een woordvoerder van het festival weten ‘niet bekend te zijn met drugs op het festival’ en een ‘zero tolerance beleid qua drugs’ te hebben.

  • Bron: RTL Nieuws
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is geld-verdienen.jpg

BEKIJK NU >>

De beste recepten voor koolhydraatarme ovenschotels. Lekker en gezond! Tijdelijk met 64% korting voor slechts € 17,-

X