Mohamed Ihattaren gearresteerd na ernstige bedreiging

Voetballer Mohamed Ihattaren (20) is vandaag opgepakt vanwege een bedreiging. Agenten hebben hem aangehouden in een huis in Utrecht. Hij zit nu vast op het politiebureau voor verhoor.

Dat wordt bevestigd na berichtgeving van De Telegraaf. Wat er precies is voorgevallen is nog niet duidelijk. Ihattaren zit al langer in de problemen. Hij speelde afgelopen halfjaar niet bij Ajax vanwege bedreigingen aan zijn adres. Die zouden voortkomen uit zijn relatie met influencer Yasmine Driouech. In september, vlak nadat hij zich met haar verloofde, brandde de grijze Porsche Panamera van Ihattaren uit in Utrecht.

Inmiddels zijn zij alweer uit elkaar en is de voetballer enige tijd onder de hoede geweest van Wesley Sneijder. Die trok na twee weken weer zijn handen van de voetballer af, omdat hij zich niet aan de afspraken hield. ,,Het gaat niet echt best nee, het wordt een moeilijk verhaal”, vertelde Sneijder, die grote plannen had met Ihattaren. De laatste berichten kwamen eerder deze maand van de familie van Abdelhak Nouri. Ihattaren zou begeleid worden door diens broer Mo, die ook de rol van zaakwaarnemer op zich zou nemen. Eergisteren liet de voetballer weten dat hij weer een nieuwe relatie heeft.

Ajax heeft hem inmiddels ook de deur gewezen. De Amsterdammers huurden hem van Juventus, waar Ihattaren nog onder contract staat.

Bron: AD