(video) Ontvoerders verspreiden video van gegijzelde Mohamed Azzaoui: “King en Smiley hebben de blokken meegenomen”

Antwerpen, Rumst – 

De ontvoerders van Antwerpenaar Mohamed Azzaoui hebben vrijdag een video verspreid van het gegijzelde slachtoffer. In de video heeft Azzaoui het over ‘King’ en ‘Smiley’, die betrokken zouden zijn bij de diefstal van de vermiste lading cocaïne.

“King moet terechtkomen. Die heeft de duizend stuks (cocaïne, red.) meegenomen en aan Smiley gegeven. Toen we vroegen wie Smiley was, kon hij daar niet op antwoorden. Dat waren onze zaken niet. King heeft contact met Smiley.” De video van in totaal 26 seconden werd vrijdag aan de redactie van Gazet van Antwerpen bezorgd. Wanneer die is opgenomen, is niet duidelijk.

Antwerpenaar Mohamed Azzaoui werd op woensdag 22 februari ontvoerd. Hij had ’s avonds afgesproken op de snelwegparking Waarloos langs de E19 richting Antwerpen. Op camerabeelden is te zien hoe hij daar door meerdere verdachten in een zwarte VW Golf wordt gesleurd en naar een nog onbekende locatie werd gebracht.

De federale gerechtelijke politie startte meteen een onderzoek, maar voorlopig is nog geen doorbraak in de zaak. Daarom verspreidde het parket vrijdag een opsporingsbericht in de hoop getuigen te vinden die iets verdacht hebben opgemerkt.

Heeft u meer informatie over de zaak? Laat het dan weten aan de politie via het tipformulier of via het gratis nummer 0800/30.300. Voor getuigenissen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te vormen.