Over ons

[row]

[col span=”2″ span__sm=”12″]
[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″]
LosLocos8.nl is een Social Media Community, de website en pagina bevat veel humor, maar waar ook serieuze topics voorbij komen, maar ook regelmatig actueel nieuws. Ben je fan van onze humor bezoek dan ook de pagina Los Locos Humor, dat is onderdeel van onze hoofdgroep Los Locos Loyalty

 

Los Locos Loyalty is een unieke een groep, we zijn een besloten Community waar respect voorop staat, een platform voor mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, gezelligheid, een plek waar je je hart kunt luchten, het delen van je emoties en je geluk met andere mensen. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en kan voelen, ongeacht wat er in het welbekende rugzakje wordt mee gedragen.

Achter de schermen wordt er samen met ons hechte team altijd hard gewerkt om het voor iedereen leuk te houden. Wanneer je een topic plaatst, kun je altijd verwachten dat er mensen zijn die hier een bepaalde mening over hebben die kritisch kan overkomen. Incasseer deze kritiek en ga hier met beleid mee om. Wanneer er mensen zijn die bewust mensen pesten of beledigen, is verwijdering uit de groep het gevolg. . Iedereen die zich hieraan houdt is welkom. Iedereen mag zijn/ haar mening uiten, als het maar op een respectvolle manier gebeurt. Mensen belachelijk maken past hier niet bij.

Samen proberen wij jullie topics en de reacties te volgen en eventuele ongeregeldheden te voorkomen. Wanneer het voorkomt dat er door ons als beheer wat gemist wordt, neem dan contact op met één van de beheerders. Wij zullen de topic beoordelen en maatregelen treffen wanneer dit noodzakelijk is.

Onthoud goed! Samen met jullie willen wij bouwen aan een leuke familiaire groep waarin respect centraal staat. Doe gezellig mee en voeg je vrienden toe. Het allerbelangrijkste, laat iedereen in hun waarde.

Wij van Los Locos organiseren ook feestjes en er zijn geregeld leuke win acties. Heb je tips of vragen kun je altijd bij iemand van het beheer terecht.

Alleen maar Love voor jullie.
[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar]

[/col]

[/row]