(VIDEO)Pedo Manuel C. weet dat het strafbaar is maar blijft het toch doen.


Jonathan Oostenbrink

Hier een voorbeeld waarom ik het belangrijk vond om aan pedofielontmaskerd.nl te beginnen.
Het ging mij er niet om hun geweld aan te doen of ze te schande te zetten. Waar het mij om ging is om aan te kaarten hoe groot dit probleem is en om te laten zien dat de kans op herhaling zo groot is dat het nodig is om veel hogere straffen te geven.. Ze horen niet thuis in kinderrijke buurten onze kinderen moeten veilig zijn!
Helaas heb ik om bepaalde redenen het niet door kunnen zetten (uitleg)
Ik hoop er in de toekomst zodra het weer kan dit weer op te kunnen pakken, dit probleem is te groot om het te laten voor wat het is, voor de veiligheid van onze kinderen! Gelukkig zijn er nog groepen zoals Pedohunterznl

Video van Maneul C.