Priester met de billen bloot: ’Ik had een trio op het altaar en filmde dit’

LOUISIANA – Een 39-jarige katholieke priester uit de Amerikaanse staat Louisiana heeft maandag bekend schuldig te zijn aan een nogal opmerkelijke aanklacht. Op het altaar in de kerk had hij een trio met twee vrouwen en tot overmaat van ramp heeft hij dit allemaal gefilmd.

De voormalige priester, genaamd Travis Clark, werd in 2020 gearresteerd nadat een voorbijganger hem naakt met de twee vrouwen op het altaar van de Pearl River-kerk signaleerde, met daarnaast een camera op een statief. Hij werd aangeklaagd wegens obsceniteit, aangezien dat een misdrijf is in Louisiana.

Maandag pleit Clark schuldig te zijn aan de aanklacht. Hij is veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar en moet een boete van 1.000 dollar betalen, schrijft de lokale zender Nola.

Vrouwen

Ook de twee vrouwen die deelnamen aan het avontuurtje werden in 2020 gearresteerd. Mindy Dixon en Melissa Cheng pleitten in juli schuldig te zijn aan institutioneel vandalisme en werden veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twee jaar.

Het altaar waar de vunzigheid plaatsvond werd na het „demonische gedrag” van Clark verbrand door de autoriteiten van de kerk en vervangen voor een nieuw exemplaar, aldus de kerkleiding aan New York Post.