Stichting Najiba spreekt relschoppers boos aan. ”Waarom moeten wij het altijd verpesten?”

Stichting Najiba is boos op de relschoppers die na de overwinning van Marokko in verschillende steden gingen relschoppen. En laat dit duidelijk blijken. Bekijk de video hieronder. Onder de video een stukje over de Stichting Najiba.

Welkom bij Stichting Najiba

Heel veel volgers stellen ons de vraag wie

Najiba is.

Inna lillah wa inna ilayhi radji’oun.

Najiba is mijn oudste zus (broeder Mourad) Allah y rhahma en zij heeft op 39 jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloren en heen gegaan naar haar Schepper, terwijl ze 2 jonge pareltjes, haar dochters, achterliet. Mijn zus Najiba, moge Allah haar genade schenken, deed veel vrijwilligerswerk en zorgde goed voor de ouderen en kinderen. Zij stond ook voor iedereen klaar met problemen en was een luisterend oor.

Na haar dood heb ik besloten om in haar naam een stichting op te zetten en haar werk voort te zetten zodat zij insha’a Allah samen met onze volgers en donateurs de vruchten ervan kan plukken.Ik wil iedereen bedanken die dit mogelijk maakt omwille van Allah swt elhamdoulilah.Wij vragen Allah om onze prachtige stichting, die wij samen met jullie hebben opgericht, te zegenen en te beschermen. Wij vragen Allah om ons kracht en geduld te geven. Wij vragen Allah om elke daad die wij verrichten te accepteren mede in de naam van mijn zus Najiba.
Moge Allah ons allemaal rijkelijk belonen. Ameen

Team Stichting Najiba