Volgens je sterrenbeeld is dit jouw kledingstyle!

Er zijn ontelbaar veel soorten kledingstijlen en trends. De een gaat voor kleurrijk en de ander houdt van neutraal. Natuurlijk staat er ook in de sterren geschreven wat voor kledingstukken jij in je kast hebt hangen. Benieuwd? Lees het hier!

Stoer, schattig, urban of streetCheck of jouw kledingstijl past bij je sterrenbeeld!

Ram

Een Ram is zeker niet bang om op te vallen met wat felle kleuren. Zo kan zij aan de buitenwereld laten zien hoe vurig en krachtig haar karakter is. Dit straalt de Ram maar al te graag uit. Denk aan items als blazers, zwarte boots, een flared broek, felle oversized sweaters en een lange trenchcoat.

Stier

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen; Stieren die wel out of the box gaan als het gaat om kleding. Maar de meeste Stieren houden het liever een beetje low key. Je houdt van details en combineert bijvoorbeeld opvallende accessoires zoals een statement ketting of tasje met rustige neutrale kledingstukken. Hierdoor creëer je toch een unieke look. Kleuren als bordeauxrood, bruin en beige staan een Stier erg goed.

Tweelingen

Tweelingen uiten zich graag door middel van hun kleding. Ze zijn nieuwsgierig en proberen graag nieuwe trends en stijltjes uit. Een grote outfit change vind jij geen probleem. Als je aan het shoppen bent, zul je niet schrikken van een uitgesproken kledingstuk. Sterker nog, het trekt je aandacht dus je wilt het meteen passen. Denk aan felle kleuren, grove sieraden en recht uitgesneden items.

Kreeft

Een gevoel voor fashion hebben de meeste Kreeften wel. Ze stelen regelmatig de show met hun stijlvolle combinaties. Dit sterrenbeeld houdt ervan om zichzelf tijdens een weekendje stappen volledig op te doffen. Maar zeker niet iedere dag. Zondagen en thuiswerkdagen zijn bedoeld om te chillen. Wél in een hippe loungewear set, waardoor je er alsnog verzorgd en stoer uitziet.

Leeuw

Een Leeuw kan er ook wat van. Zij doet maar al te graag haar best om er zo glamoureus uit te zien als mogelijk. Je maakt een basic outfit binnen no-time super stylish door een zonnebril op te doen en grote oorbellen te dragen. Een furry jas (uiteraard nep) kan ook niet ontbreken in jouw kast.

Maagd

Je houdt van kleuren en patroontjes. Jij uit je ook graag door middel van je kledingstijl en doet dit voornamelijk met blazers en pantalons. Niks saais aan, want jij gaat voor streepjes, stipjes, ruitjes en combineert dit met de gekste kleuren. De Maagd heeft over het algemeen een originele stijl, waardoor ze soms vooruitloopt op de nieuwste modetrends.

Weegschaal

Een Weegschaal houdt het voornamelijk low key. Ze is niet per se lui, maar volgt gewoon graag de trends. Weegschalen halen inspiratie uit toffe outfits die ze bij anderen zien. Een Weegschaal houdt van consistentie en dit kan je ook terug zien in de kleding. Veel dezelfde kleuren hangen er in jouw kledingkast, bijvoorbeeld zwart, bruin en blauw.

Schorpioen

Schorpioenen staan bekend om hun mysteriousness. Dit is ook regelmatig af te lezen van hun kledingkeuze. Je zult niet zo snel een Schorpioen tegenkomen met felle en unieke items. Dit is gewoon iets wat een Schorpioen niet fijn vindt. Ook dit sterrenbeeld geeft haar voorkeur aan blauw, bruin en zwart. Kleuren combineren doen ze zeker, maar dan zijn het voornamelijk wat donkerdere kleuren.

Boogschutter

Als je Boogschutter zegt dan zeg je oversized. Veel mensen die dit sterrenbeeld hebben neigen naar een streetstyle óf juist superkleurrijk. Toch straalt de Boogschutter vaak niet één specifieke trend of stijl uit. Ze wisselen vaak af met nieuwe dingen en zijn dus moeilijk in een hokje te plaatsen. Deze mensen dragen voornamelijk gewoon wat ze willen en dat is natuurlijk helemaal oké!

Steenbok

Een Steenbok wilt er succesvol en chique uitzien. Dit is makkelijk af te lezen van jouw kledingkast. Ze hebben een stijlvolle en strakke kledingstijl. Een mooie strakke glittertop in combinatie met een losse boyfriend jeans en hoge hakken is jouw go-to outfit.

Waterman

Dit sterrenbeeld doet graag haar best om haar eigen kledingstijl te behouden. Ze willen geen trendopvolgers zijn en zich gevangen voelen door stijltjes die iedereen draagt. Ze gaan maar al te graag compleet de andere kant op. Een Waterman houdt ervan om oude trends weer nieuw te maken en een eigen stijl te ontwikkelen. Denk aan unieke vintage items met het liefst veel kleur.

Vissen

Uit de comfortzone stappen doet een Vissen regelmatig. Nieuwe dingen proberen zorgt voor uitdagingen en daar houdt dit sterrenbeeld van. Vissen zijn zichzelf constant aan het ontwikkelen en dat is ook geregeld terug te zien in hun kledingstijl. De stijl van een Vis uit zich in veel felle kleuren en unieke items. Zoals oversized gekleurde jassen met een color-blocking tasje.